Megjöttek az első frissítő záporok

időjárás
2019 június 16., 11:35
comments 71

Az Időkép radarképe alapján országszerte kisebb zivatarok, záporok bukkantak fel, és jelenleg szakad az eső szűkebb munkakörnyezetemben, Budapest VIII. kerületében is. Negyedórányi eső elég volt ahhoz, hogy érezhetően élhetőbb legyen a világ. .

Az oldal előrejelzése szerint vasárnap egy hidegfront éri el az országot, így az elmúlt napok rekkenő hőmérséklete után kicsit javulni fog a helyzet.

Mint írták, több tájegységünk felett is számítani kell átmeneti futó záporok, zivatarok kialakulására, helyenként hevesebb viharok is lehetnek felhőszakadás, jégeső és viharos szél kíséretében. Az északira, északnyugatira forduló szelet zivataroktól függetlenül is kísérhetik élénk, erős lökések. Délután 28-37 fokot mérhetünk, nyugaton maradhat 30 fok alatt a csúcshőmérséklet, viszont a viharokkal együtt hirtelen több fokot hűlhet a levegő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.