Megjöttek az első frissítő záporok

Az Időkép radarképe alapján országszerte kisebb zivatarok, záporok bukkantak fel, és jelenleg szakad az eső szűkebb munkakörnyezetemben, Budapest VIII. kerületében is. Negyedórányi eső elég volt ahhoz, hogy érezhetően élhetőbb legyen a világ. .

Az oldal előrejelzése szerint vasárnap egy hidegfront éri el az országot, így az elmúlt napok rekkenő hőmérséklete után kicsit javulni fog a helyzet.

Mint írták, több tájegységünk felett is számítani kell átmeneti futó záporok, zivatarok kialakulására, helyenként hevesebb viharok is lehetnek felhőszakadás, jégeső és viharos szél kíséretében. Az északira, északnyugatira forduló szelet zivataroktól függetlenül is kísérhetik élénk, erős lökések. Délután 28-37 fokot mérhetünk, nyugaton maradhat 30 fok alatt a csúcshőmérséklet, viszont a viharokkal együtt hirtelen több fokot hűlhet a levegő. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.