Budaházy Eddáék zavarták meg a Pride programját

POLITIKA
2019 június 17., 19:25

Budaházy György és Budaházy Edda vezetésével egy közel tíz fős csoport zavarta meg hétfő délután a Pride keretében tartott „Melegség és Megismerés”címmel tartott érzékenyítő előadást, írja a Mérce. A Labrisz Leszbikus Egyesület és a Szimpozion Egyesület közös eseménye egy pedagógusok számára készített kézikönyvet mutatott be. Budaházyék egy „Tiltsák ki az LMBT propagandát az iskolákból” feliratú molinóval mentek be a regisztrációhoz kötött rendezvényre, ahonnan nem akartak távozni. A szervezők bejelentése után ötven perccel érkeztek a helyszínre, a jelenlévők addig a tiltakozók szidalmait hallgathatták.

photo_camera Fotó: Labrisz Egyesület

A szervezők végül egy másik helyszínen tartották meg a programot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.