Egy búzatáblába rejtőzött a húga meggyilkolásával gyanúsított biatorbágyi fiú

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a megyei rendőrök és a Készenléti Rendőrség tagjai lovas polgárőrök segítségével elfogta azt a 20 éves biatorbágyi fiút, aki a gyanú szerint hétfő délelőtt olyan súlyosan bántalmazta 18 éves húgát, hogy a lány belehalt sérüléseibe. A Police.hu szerint a fiút a gyilkosság helyszínétől nem messze, egy búzatáblában elrejtőzve találták meg. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.