Elsüllyedt egy menekültekkel teli hajó az Égei-tengeren, legalább tucatnyian meghaltak

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Legalább 43 menekülttel a fedélzetén balesetett szenvedett és elsüllyedt egy kishajó hétfőn az Égei-tenger török partjainál, írja az Al-Jazeera. A török partiőrség tájékoztatása szerint 12 halálos áldozata van a tragédiának. A mentőegységek 31 embert mentettek ki a vízből, de mivel nem tudni, hogy pontosan hányan voltak a hajón, a keresést továbbfolytatják. A beszámoló sem az utasok állampolgárságára, sem a baleset okára nem tért ki.

Idén a török parti őrség január 1. és május 31. között 9641, Görögországba tartó menekültet tartóztatott fel. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.