Feladta magát a férfi, aki Scottie Pippen-mezben, sniccerrel próbált kirabolni egy zuglói lottózót

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A 19 éves budapesti C. Béla Arnold június 11-én 9:30 körül bement egy zuglói lottózóba, majd egy tapétavágó késsel a kezében (egy Scottie Pippen-mezben) megfenyegette az eladót, és pénzt követelt tőle. Az üzlet alkalmazottja működésbe hozta a riasztót, így a támadó elmenekült.

Fotó: police.hu

A nyomozók a kamerafelvételek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható C. Béla Arnoldot, és ellene elfogatóparancsot adtak ki. Ma reggel a rendőrségi felhívás hatására önként feladta magát.

A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, elismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatására. (police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.