Feladta magát a férfi, aki Scottie Pippen-mezben, sniccerrel próbált kirabolni egy zuglói lottózót

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A 19 éves budapesti C. Béla Arnold június 11-én 9:30 körül bement egy zuglói lottózóba, majd egy tapétavágó késsel a kezében (egy Scottie Pippen-mezben) megfenyegette az eladót, és pénzt követelt tőle. Az üzlet alkalmazottja működésbe hozta a riasztót, így a támadó elmenekült.

Fotó: police.hu

A nyomozók a kamerafelvételek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható C. Béla Arnoldot, és ellene elfogatóparancsot adtak ki. Ma reggel a rendőrségi felhívás hatására önként feladta magát.

A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, elismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatására. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.