Feladta magát a férfi, aki Scottie Pippen-mezben, sniccerrel próbált kirabolni egy zuglói lottózót

bűnügy
2019 június 17., 11:42
comments 57

A 19 éves budapesti C. Béla Arnold június 11-én 9:30 körül bement egy zuglói lottózóba, majd egy tapétavágó késsel a kezében (egy Scottie Pippen-mezben) megfenyegette az eladót, és pénzt követelt tőle. Az üzlet alkalmazottja működésbe hozta a riasztót, így a támadó elmenekült.

photo_camera Fotó: police.hu

A nyomozók a kamerafelvételek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható C. Béla Arnoldot, és ellene elfogatóparancsot adtak ki. Ma reggel a rendőrségi felhívás hatására önként feladta magát.

A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, elismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatására. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.