Megrázott az áram egy villamosvezetőt a Combino ideiglenes végállomásánál

Az Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ) közölte, hogy áramütés ért egy BKV-s villamosvezetőt szombaton, amikor kinyitotta a Baross utcánál a fémkonténerben kialakított végállomási pihenő ajtaját.

Úgy tudják, több dolgozót is megrázott már a 4-6-os Baross utcai megállójánál ideiglenesen felállított konténer, ugyanis az árammal is ellátott helyiséget nem földelték le. A villamosvezetőt 160 Volt rázta meg, a mentők megfigyelésre kórházba vitték.

A BKV az eset után kikötötte az áramot onnan, és mivel így a mosdót sem lehetett használni, felállított egy zár nélküli, bárki által használható mobil illemhelyet. Az áramtalanítás után a hűtő sem működött, a szakszervezet szerint a hőség miatt a cég egyik illetékese küldött 2 üveg vizet az ott dolgozó 6 embernek. (HVG)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.