Melegek, ezért nem adta ki a lakást a párnak a tulajdonos

Homomoszexualitása miatt nem kapott meg egy pár egy budapesti albérletet, számolt be az RTL Klub Híradója. A riport szerint Csongor és párja már mindenben megegyezett a főbérlővel, aki végül utolsó pillanatban, a szerződéskötés előtt mondta vissza az ügyletet, 

csak azért mert leendő bérlői melegek.

A tulajdonos akár meg is büntethetik, vélekedett a TASZ jogásza. Boros Ilona az RTL-nek kijelenthette: ha valakitől, akár magánszemélyként megtagadják a szerződéskötést szexuális irányultsága miatt, az diszkriminációnak számít. A pár a jogász szerint akár az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz is fordulhat az eset miatt. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.