Melegek, ezért nem adta ki a lakást a párnak a tulajdonos

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Homomoszexualitása miatt nem kapott meg egy pár egy budapesti albérletet, számolt be az RTL Klub Híradója. A riport szerint Csongor és párja már mindenben megegyezett a főbérlővel, aki végül utolsó pillanatban, a szerződéskötés előtt mondta vissza az ügyletet, 

csak azért mert leendő bérlői melegek.

A tulajdonos akár meg is büntethetik, vélekedett a TASZ jogásza. Boros Ilona az RTL-nek kijelenthette: ha valakitől, akár magánszemélyként megtagadják a szerződéskötést szexuális irányultsága miatt, az diszkriminációnak számít. A pár a jogász szerint akár az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz is fordulhat az eset miatt. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.