Melegek, ezért nem adta ki a lakást a párnak a tulajdonos

Homomoszexualitása miatt nem kapott meg egy pár egy budapesti albérletet, számolt be az RTL Klub Híradója. A riport szerint Csongor és párja már mindenben megegyezett a főbérlővel, aki végül utolsó pillanatban, a szerződéskötés előtt mondta vissza az ügyletet, 

csak azért mert leendő bérlői melegek.

A tulajdonos akár meg is büntethetik, vélekedett a TASZ jogásza. Boros Ilona az RTL-nek kijelenthette: ha valakitől, akár magánszemélyként megtagadják a szerződéskötést szexuális irányultsága miatt, az diszkriminációnak számít. A pár a jogász szerint akár az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz is fordulhat az eset miatt. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.