Mészáros veje veheti meg a Haladást

A 24.hu azt írja, hogy Homlok Zsolt, Mészáros Lőrinc veje veheti meg a Szombathelyi Haladást, a lap szerint Homlok már meg is egyezett a mostani többségi tulajdonosokkal.

A Haladás 75 százaléka 2015 óta Illés Béla cégéé (Halmill Kft.), akkor a válogatott volt csapatkapitánya megvette az önkormányzat addigi többségi tulajdonát. Homlok Zsolt az utánpótlásért és a focin kívüli szakosztályokért felelős Haladás VSE elnöke.

A csapat tavalyelőtt kapott 15 milliárd forintos stadiont, aminek az üzemeltetése olyan drága, hogy egy cég sem vállalta, az önkormányzat volt kénytelen fizetni. Tavasszal derült ki, hogy a klubnak pénzügyi gondjai vannak, közben pedig ki is estek az NB I-ből.

A 24.hu szerint a tartozás átvállalása mellett 800 millió forintért vihető a klub. (24)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.