Mészáros veje veheti meg a Haladást

futball
2019 június 17., 09:18
comments 215

A 24.hu azt írja, hogy Homlok Zsolt, Mészáros Lőrinc veje veheti meg a Szombathelyi Haladást, a lap szerint Homlok már meg is egyezett a mostani többségi tulajdonosokkal.

A Haladás 75 százaléka 2015 óta Illés Béla cégéé (Halmill Kft.), akkor a válogatott volt csapatkapitánya megvette az önkormányzat addigi többségi tulajdonát. Homlok Zsolt az utánpótlásért és a focin kívüli szakosztályokért felelős Haladás VSE elnöke.

A csapat tavalyelőtt kapott 15 milliárd forintos stadiont, aminek az üzemeltetése olyan drága, hogy egy cég sem vállalta, az önkormányzat volt kénytelen fizetni. Tavasszal derült ki, hogy a klubnak pénzügyi gondjai vannak, közben pedig ki is estek az NB I-ből.

A 24.hu szerint a tartozás átvállalása mellett 800 millió forintért vihető a klub. (24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.