Schmuck Andor összegyűjtötte az előválasztáshoz szükséges aláírásokat, majd visszalépett

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Összegyűjtötte a főpolgármester-jelölti ellenzéki előválasztáshoz szükséges több mint kétezer aláírást Schmuck Andor, majd hétfőn bejelentette: visszalép. Az Infostart szerint döntését azzal indokolta, hogy Karácsony Gergely és Kálmán Olga sem venné el a szépkorúak utazási kedvezményét Budapesten. Schmuck köszöni a 2428 aláírást, támogatóinak most "apró figyelmességgel kedveskedik," szeptemberben pedig köszönőbulit rendez. Ugyanekkor bejelentette:

októberben elindul az V. kerület vezetéséért.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.