Schmuck Andor összegyűjtötte az előválasztáshoz szükséges aláírásokat, majd visszalépett

Összegyűjtötte a főpolgármester-jelölti ellenzéki előválasztáshoz szükséges több mint kétezer aláírást Schmuck Andor, majd hétfőn bejelentette: visszalép. Az Infostart szerint döntését azzal indokolta, hogy Karácsony Gergely és Kálmán Olga sem venné el a szépkorúak utazási kedvezményét Budapesten. Schmuck köszöni a 2428 aláírást, támogatóinak most "apró figyelmességgel kedveskedik," szeptemberben pedig köszönőbulit rendez. Ugyanekkor bejelentette:

októberben elindul az V. kerület vezetéséért.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.