Törcsi tartott tréninget Azbej Tristannak

Az Átlátszó megírta, hogy Ferjancsics László, a Vácért Lokálpatrióta Egyesület önkormányzati képviselője közadatigénylésben kikért két államtitkárra vonatkozó szerződéseket.

Varga Judit EU-s kapcsolatokért felelős államtitkár az Echo Tv-ben 2018. szeptember 18-án.Forrás: Echo TV/Youtube

Kiderült, hogy Varga Judit EU-s kapcsolatokért felelős államtitkár tréningjére 6,4 millió forintot, Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár képzésére 2,5 millió forintot költött a Miniszterelnökség.

Varga 5 alkalmas tréningen, tévéstúdiós környezetben és két újságíróval is gyakorolt.

Azbej Tristan egy KDNP-s sajtótájékoztatón.

Tristan kommunikációs tréningjét a Clavis Consulting Kft. végezte nettó 2,25 millióért, Tristan hatszor kapott felkészítést újságírók bevonásával, és kidolgoztak neki egy személyes kommunikációs stratégiát is még 250 ezer forintért. A céget tavaly szeptemberben alapították, a tulajdonosa Törcsi Péter, a Fidesz-közeli Alapjogokért Központ kutatási igazgatója. A céget decemberben a Fidesz-frakció 11,4 millió forintért bízta meg szaktanácsadással a Brüsszel elleni harcban.

Törcsi balra az Alapjogokért Központ facebookos hirdetésén

Azbej Tristan volt a Gyerehaza Alapítvány alapítója, a cél az volt, hogy hazacsábítsa a külföldön dolgozó magyar fiatalokat. Amerikából jött haza, mert hiányzott neki Magyarország. Később Izraelbe ment dolgozni, majd újból hazatért. (Átlátszó)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.