Törcsi tartott tréninget Azbej Tristannak

Az Átlátszó megírta, hogy Ferjancsics László, a Vácért Lokálpatrióta Egyesület önkormányzati képviselője közadatigénylésben kikért két államtitkárra vonatkozó szerződéseket.

Varga Judit EU-s kapcsolatokért felelős államtitkár az Echo Tv-ben 2018. szeptember 18-án.Forrás: Echo TV/Youtube

Kiderült, hogy Varga Judit EU-s kapcsolatokért felelős államtitkár tréningjére 6,4 millió forintot, Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár képzésére 2,5 millió forintot költött a Miniszterelnökség.

Varga 5 alkalmas tréningen, tévéstúdiós környezetben és két újságíróval is gyakorolt.

Azbej Tristan egy KDNP-s sajtótájékoztatón.

Tristan kommunikációs tréningjét a Clavis Consulting Kft. végezte nettó 2,25 millióért, Tristan hatszor kapott felkészítést újságírók bevonásával, és kidolgoztak neki egy személyes kommunikációs stratégiát is még 250 ezer forintért. A céget tavaly szeptemberben alapították, a tulajdonosa Törcsi Péter, a Fidesz-közeli Alapjogokért Központ kutatási igazgatója. A céget decemberben a Fidesz-frakció 11,4 millió forintért bízta meg szaktanácsadással a Brüsszel elleni harcban.

Törcsi balra az Alapjogokért Központ facebookos hirdetésén

Azbej Tristan volt a Gyerehaza Alapítvány alapítója, a cél az volt, hogy hazacsábítsa a külföldön dolgozó magyar fiatalokat. Amerikából jött haza, mert hiányzott neki Magyarország. Később Izraelbe ment dolgozni, majd újból hazatért. (Átlátszó)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.