Törcsi tartott tréninget Azbej Tristannak

POLITIKA
2019 június 17., 11:35
comments 124

Az Átlátszó megírta, hogy Ferjancsics László, a Vácért Lokálpatrióta Egyesület önkormányzati képviselője közadatigénylésben kikért két államtitkárra vonatkozó szerződéseket.

Varga Judit EU-s kapcsolatokért felelős államtitkár az Echo Tv-ben 2018. szeptember 18-án.
photo_camera Varga Judit EU-s kapcsolatokért felelős államtitkár az Echo Tv-ben 2018. szeptember 18-án. Forrás: Echo TV/Youtube

Kiderült, hogy Varga Judit EU-s kapcsolatokért felelős államtitkár tréningjére 6,4 millió forintot, Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár képzésére 2,5 millió forintot költött a Miniszterelnökség.

Varga 5 alkalmas tréningen, tévéstúdiós környezetben és két újságíróval is gyakorolt.

Azbej Tristan egy KDNP-s sajtótájékoztatón.
photo_camera Azbej Tristan egy KDNP-s sajtótájékoztatón.

Tristan kommunikációs tréningjét a Clavis Consulting Kft. végezte nettó 2,25 millióért, Tristan hatszor kapott felkészítést újságírók bevonásával, és kidolgoztak neki egy személyes kommunikációs stratégiát is még 250 ezer forintért. A céget tavaly szeptemberben alapították, a tulajdonosa Törcsi Péter, a Fidesz-közeli Alapjogokért Központ kutatási igazgatója. A céget decemberben a Fidesz-frakció 11,4 millió forintért bízta meg szaktanácsadással a Brüsszel elleni harcban.

Törcsi balra az Alapjogokért Központ facebookos hirdetésén
photo_camera Törcsi balra az Alapjogokért Központ facebookos hirdetésén

Azbej Tristan volt a Gyerehaza Alapítvány alapítója, a cél az volt, hogy hazacsábítsa a külföldön dolgozó magyar fiatalokat. Amerikából jött haza, mert hiányzott neki Magyarország. Később Izraelbe ment dolgozni, majd újból hazatért. (Átlátszó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.