Törcsi tartott tréninget Azbej Tristannak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Átlátszó megírta, hogy Ferjancsics László, a Vácért Lokálpatrióta Egyesület önkormányzati képviselője közadatigénylésben kikért két államtitkárra vonatkozó szerződéseket.

Varga Judit EU-s kapcsolatokért felelős államtitkár az Echo Tv-ben 2018. szeptember 18-án.Forrás: Echo TV/Youtube

Kiderült, hogy Varga Judit EU-s kapcsolatokért felelős államtitkár tréningjére 6,4 millió forintot, Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár képzésére 2,5 millió forintot költött a Miniszterelnökség.

Varga 5 alkalmas tréningen, tévéstúdiós környezetben és két újságíróval is gyakorolt.

Azbej Tristan egy KDNP-s sajtótájékoztatón.

Tristan kommunikációs tréningjét a Clavis Consulting Kft. végezte nettó 2,25 millióért, Tristan hatszor kapott felkészítést újságírók bevonásával, és kidolgoztak neki egy személyes kommunikációs stratégiát is még 250 ezer forintért. A céget tavaly szeptemberben alapították, a tulajdonosa Törcsi Péter, a Fidesz-közeli Alapjogokért Központ kutatási igazgatója. A céget decemberben a Fidesz-frakció 11,4 millió forintért bízta meg szaktanácsadással a Brüsszel elleni harcban.

Törcsi balra az Alapjogokért Központ facebookos hirdetésén

Azbej Tristan volt a Gyerehaza Alapítvány alapítója, a cél az volt, hogy hazacsábítsa a külföldön dolgozó magyar fiatalokat. Amerikából jött haza, mert hiányzott neki Magyarország. Később Izraelbe ment dolgozni, majd újból hazatért. (Átlátszó)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.