Kiraboltak egy pénzintézetet Üllőn

Fegyverrel, vagy annak látszó tárggyal fenyegetőző rabló fosztott ki egy pénzintézetet Üllőn. A rendőrség tájékoztatása szerint személyi sérülés nem történt, megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását.

A munkájukat segíti, hogy a pénzintézet biztonsági kamerái kimondottan jó minőségű képeket rögzítettek az elkövetőről. A rendőrség két képet is közölt, ezek egyikén még a fegyvert, vagy annak látszó tárgyat is kipixelezték.

Az üllői fegyveres rablóFotó: Police.hu

A rabló az arcát fekete kendővel takarta, így annyira nem azonosítható. Ezen a képen talán jobban látszik.

Az üllői fegyveres rablóFotó: Police.hu

A rendőrség közleménye szerint kedd reggel kilen óra után kaptak bejelentést a fegyveres rablásról. A rabló lövést nem adott le, a megkapott pénzzel gyalog menekült.

A pénzintézet dolgozóinak vallomása alapján a fiatal férfi kb 170 centi magas.

A rendőrség kéri, hogy ha valaki felismeri a képeken látható személyt, vagy információja van a bűncselekményről, az hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a +3612362883-as számon, vagy hívja a telefontanút a 0680555111-es számon, vagy a segélyhívószámokon (107, 112) tegyen bejelentést. (Via Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.