Kiraboltak egy pénzintézetet Üllőn

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Fegyverrel, vagy annak látszó tárggyal fenyegetőző rabló fosztott ki egy pénzintézetet Üllőn. A rendőrség tájékoztatása szerint személyi sérülés nem történt, megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását.

A munkájukat segíti, hogy a pénzintézet biztonsági kamerái kimondottan jó minőségű képeket rögzítettek az elkövetőről. A rendőrség két képet is közölt, ezek egyikén még a fegyvert, vagy annak látszó tárgyat is kipixelezték.

Az üllői fegyveres rablóFotó: Police.hu

A rabló az arcát fekete kendővel takarta, így annyira nem azonosítható. Ezen a képen talán jobban látszik.

Az üllői fegyveres rablóFotó: Police.hu

A rendőrség közleménye szerint kedd reggel kilen óra után kaptak bejelentést a fegyveres rablásról. A rabló lövést nem adott le, a megkapott pénzzel gyalog menekült.

A pénzintézet dolgozóinak vallomása alapján a fiatal férfi kb 170 centi magas.

A rendőrség kéri, hogy ha valaki felismeri a képeken látható személyt, vagy információja van a bűncselekményről, az hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a +3612362883-as számon, vagy hívja a telefontanút a 0680555111-es számon, vagy a segélyhívószámokon (107, 112) tegyen bejelentést. (Via Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.