Közel 43 millió forint értékben loptak el endoszkópokat a Szent László Kórházból

A rendőrség megerősített az Index olasói értesüléseit, miszerint  június 15-én a Szent László Kórház endoszkópiájáról több orvosi műszert elloptak, közel 43 millió forint értékben. Az ügyben ismeretlen tettes ellen nyomoznak lopás gyanúja miatt.

Fotó: BURGER/Phanie

Egy németországi eset alapján a lap arra tippelt, hogy a műszert nem eladásra szánták, hanem  a drogkereskedők ezekkel az eszközökkel vizsgálhatják meg, hogy a kokaint a gyomrukban vagy a végbelükben csempésző emberek valóban minden kapszulát bejuttattak-e a testükbe. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.