Közel 43 millió forint értékben loptak el endoszkópokat a Szent László Kórházból

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A rendőrség megerősített az Index olasói értesüléseit, miszerint  június 15-én a Szent László Kórház endoszkópiájáról több orvosi műszert elloptak, közel 43 millió forint értékben. Az ügyben ismeretlen tettes ellen nyomoznak lopás gyanúja miatt.

Fotó: BURGER/Phanie

Egy németországi eset alapján a lap arra tippelt, hogy a műszert nem eladásra szánták, hanem  a drogkereskedők ezekkel az eszközökkel vizsgálhatják meg, hogy a kokaint a gyomrukban vagy a végbelükben csempésző emberek valóban minden kapszulát bejuttattak-e a testükbe. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.