Szerinted mi a jó hely az Észak-Alföldön?

Tavaly kiadtuk a nagy sikerű 444 jó hely Budapesten kalauzt, idén pedig még nagyobb fába vágjuk a fejszénket: jön a 444 jó hely Magyarországon. Ha július 3-ig legalább 2000-en megrendelik, házhoz is szállítjuk a könyvet, amiből kiderül, hogy mik a legjobb helyek ebben az országban, a kulcsos házaktól a kastélyszállókig, a strandoktól a túraútvonalakig. 

A 444 jó hely Magyarországont 8 fejezetre osztottuk, 8 olyan régióval, amiket szerintünk praktikusan be lehet járni, Nyugat-Magyarországtól a Dél-Alföldig. 

Már jó ideje kutatjuk az ország legjobb helyeit, de egészen biztosak vagyunk abban, hogy olvasóink tudnak még nekünk újat mondani. Vegyük például az Észak-Alföldet, ami a mi felosztásunkban Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéket foglalja magába:

Itt van Szolnok és Debrecen, a Tisza és a Tisza-tó, és a magyar puszta csúcsteljesítménye, a Hortobágy is, kilenclyukú híddal, darvakkal, túzokokkal. Na de szerinted mi az a jó hely az Észak-Alföldön, amit mindenképpen meg kellene vizsgálnunk személyesen is?

Egy strand, amit csak a helyiek ismernek? Egy csárda, ahol tényleg jót lehet enni? Egy olyan látnivaló, amiről más még csak nem is hallott? Egy szuper szálláshely? A 

jo@444.hu 

címen várjuk a tippjeidet. A levélírók közt 8 darabot sorsolunk ki a 444 jó hely Magyarországon könyvből. És előre is nagyon köszönjük a jobbnál jobb ötleteket!

Koronavírus Hírek, háttér