Árvizet okozott az eső Nagyvisnyón, folyóként hömpölygött a víz az utcán

időjárás
2019 június 19., 16:22
comments 153

Villámárvizet okozott a hirtelen lezúdult nagy mennyiségű csapadék szerdán Nagyvisnyón, ahol utcákat öntött el és házakat, melléképületeket is veszélyeztetett a víz - közölte a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Egy helyi erről videót is csinált, az Időkép hozta le:

link Forrás

A településre a nap folyamán eddig több mint 20 alkalommal vonultak a bélapátfalvai önkormányzati és a szilvásváradi önkéntes tűzoltók. Házakból, pincékből, garázsokból kellett kiszivattyúzniuk a betört vizet. Szerencsére az érintett ingatlanok egyike sem vált lakhatatlanná - tette hozzá a katasztrófavédelmi szóvivő.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatása szerint a vihart követően hömpölygő víz miatt a rendőrök átmenetileg lezárták a Nagyvisnyót Dédestapolcsánnyal összekötő utat. A forgalomkorlátozást azonban már feloldották - jelezte, fokozott óvatosságra figyelmeztetve az arra közlekedőket az úttestre került hordalék miatt. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.