Betört a piacra, mert virágot akart lopni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az egri piaccsarnok éjjeliőre tett bejelentést a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra, hogy kedden hajnalban tetten ért egy férfit aki betörte az épület ablakát és oda bemászott.

A helyszínen kiderült, hogy a férfi három cserepes növényt készített össze, feltehetőleg lopási szándékkal.

Forrás: Police.hu

A rendőrök elfogták és az Egri Rendőrkapitányságra előállították az 53 éves egri férfit. T. Sándort lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki. (Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.