Egy ausztrál rendőr sajtótájékoztató közben vetette rá magát egy menekülő magyar férfira

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szokatlan jelenet történt Ausztráliában egy sajtótájékoztatón. Darren Edwards nyomozó épp újságíróknak nyilatkozott, amikor feltűnt a háttérben egy férfi, aki egy másik elől menekült.

Az egykori rögbijátékos Edwards nem zavartatta magát, és úgy ahogy volt, zakóban, kamerák előtt, két mondat között rávetette magát a menekülő férfira, és ezzel megállította. A kamerák pedig mindezt rögzítették.

Később kiderült, hogy a férfi nemrég szabadulhatott, épp a bíróságról jött ki, és az utcán megjegyzéseket tehetett egy fiatal lánynak. Ezt hallotta a lány apja, és üldözni kezdte a férfit. A rendőrök végül közfelháborodás okozása miatt letartóztatták a férfit.

Aki egyébként - ahogy azt a hvg.hu kiszúrta - a heyi lapok szerint magyar állampolgár lehet, Lasloként emlegetik. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.