Egy ausztrál rendőr sajtótájékoztató közben vetette rá magát egy menekülő magyar férfira

Szokatlan jelenet történt Ausztráliában egy sajtótájékoztatón. Darren Edwards nyomozó épp újságíróknak nyilatkozott, amikor feltűnt a háttérben egy férfi, aki egy másik elől menekült.

Az egykori rögbijátékos Edwards nem zavartatta magát, és úgy ahogy volt, zakóban, kamerák előtt, két mondat között rávetette magát a menekülő férfira, és ezzel megállította. A kamerák pedig mindezt rögzítették.

Később kiderült, hogy a férfi nemrég szabadulhatott, épp a bíróságról jött ki, és az utcán megjegyzéseket tehetett egy fiatal lánynak. Ezt hallotta a lány apja, és üldözni kezdte a férfit. A rendőrök végül közfelháborodás okozása miatt letartóztatták a férfit.

Aki egyébként - ahogy azt a hvg.hu kiszúrta - a heyi lapok szerint magyar állampolgár lehet, Lasloként emlegetik. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.