Egy ausztrál rendőr sajtótájékoztató közben vetette rá magát egy menekülő magyar férfira

külföld
2019 június 19., 17:15
comments 230

Szokatlan jelenet történt Ausztráliában egy sajtótájékoztatón. Darren Edwards nyomozó épp újságíróknak nyilatkozott, amikor feltűnt a háttérben egy férfi, aki egy másik elől menekült.

Az egykori rögbijátékos Edwards nem zavartatta magát, és úgy ahogy volt, zakóban, kamerák előtt, két mondat között rávetette magát a menekülő férfira, és ezzel megállította. A kamerák pedig mindezt rögzítették.

link Forrás

Később kiderült, hogy a férfi nemrég szabadulhatott, épp a bíróságról jött ki, és az utcán megjegyzéseket tehetett egy fiatal lánynak. Ezt hallotta a lány apja, és üldözni kezdte a férfit. A rendőrök végül közfelháborodás okozása miatt letartóztatták a férfit.

Aki egyébként - ahogy azt a hvg.hu kiszúrta - a heyi lapok szerint magyar állampolgár lehet, Lasloként emlegetik. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.