Miközben a budapesti gimi diákjai az évzáróra figyeltek, valakik ellopták az értéktárgyaikat a termekből

Több olvasónk is jelezte, hogy kedd délután telefonokat, készpénzt, bankkártyákat loptak el tőlük, amíg a a XIII. kerületi Németh László Gimnázium tanévzáróján voltak. Az ünnepséget az iskola udvarán tartották, az osztálytermekben maradt értéktárgyak pedig őrizetlenül maradtak. A diákok csak akkor vették észre, hogy eltűntek a cuccaik, amikor felmentek a termekbe a bizonyítványokért. 

A tolvajok mindkét emeleten kipakolták az osztálytermeket, az egyik beszámoló szerint az esetnek több mint 60 károsultja van. 

Kérdésünkre a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya közölte, hogy az eset után lopás bűntett miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen, ugyanakkor gyanúsítotti kihallgatás még nem történt. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.