Teljes titokban újították fel a 80 éves nő házát, miközben ő életében először a Balatonon nyaralt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az RTL Híradó beszámolt egy 80 éves vilmányi asszonyról, aki nagy szegénységben egyedül neveli otthon két unokáját. A nő márciusban kért segítséget egy facebookos videóban. Azóta kapott bútorokat, ruhákat, A Kívánság videóblog készítői pedig most elvitték az unokáival a Balatonra. A 80 éves nő most járt először a Balatonon. 

Amíg a család pihent, addig a segítők teljes titokban felújították a házukat, új ablakokat, ereszt szereltek be. “Nem tudtam hová lenni” - mesélte az idős nő, amikor meglátta a felújított házat.

Az RTL szerint a család megélhetése továbbra is bizonytalan, 80 ezer forintból élnek hárman, a nő azonban bízik abban, hogy a lányunokájának sikerül hamarosan elhelyezkednie.

]

A Kívánság műsora a házfelújításról, ami egyszeri alkalom volt, jövő csütörtökön keresztül adásba Facebook oldalukon.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.