Teljes titokban újították fel a 80 éves nő házát, miközben ő életében először a Balatonon nyaralt

Az RTL Híradó beszámolt egy 80 éves vilmányi asszonyról, aki nagy szegénységben egyedül neveli otthon két unokáját. A nő márciusban kért segítséget egy facebookos videóban. Azóta kapott bútorokat, ruhákat, A Kívánság videóblog készítői pedig most elvitték az unokáival a Balatonra. A 80 éves nő most járt először a Balatonon. 

Amíg a család pihent, addig a segítők teljes titokban felújították a házukat, új ablakokat, ereszt szereltek be. “Nem tudtam hová lenni” - mesélte az idős nő, amikor meglátta a felújított házat.

Az RTL szerint a család megélhetése továbbra is bizonytalan, 80 ezer forintból élnek hárman, a nő azonban bízik abban, hogy a lányunokájának sikerül hamarosan elhelyezkednie.

]

A Kívánság műsora a házfelújításról, ami egyszeri alkalom volt, jövő csütörtökön keresztül adásba Facebook oldalukon.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.