Trump első választási ígéretei: meggyógyítja a rákot, kiirtja az AIDS-t, meghódítja a Marsot

Donald Trump az orlandói Amway Centerben bejelenti, hogy újra nekifut az elnökségnekFotó: MANDEL NGAN/AFP

Az amerikai elnök a floridai Orlandóban, az Amway Center 20 ezres közönsége előtt rúgta be 2020-as választási kampányát, miután kedd este hivatalosan is bejelentette, hogy újra nekifut az elnökségnek.

A Business Insider szerint az elnök egyből fel is dobta az első három labdát a konkurenciának: megígérte, hogy meggyógyítja a rákot, és ellenszert talál az AIDS-re is:

„Újabb és újabb betegeségekre és problémákra találunk majd megoldást az egészségügy fejlesztésével, többek közt a rákra is. Folyamatosan közeledünk a megoldáshoz.”

Azt mondta hogy ki fogják irtani az AIDS-t Amerikából, és már ehhez is közel állnak, majd egy kissé váratlan vágással megígérte azt is, hogy nemsokára amerikai űrhajósok lépnek majd a Mars felszínére. 

A beszéd nagyobb részét az ígéretek mellett elsősorban Hillary Clinton, a Demokrata Párt, a fake news-média ekézésével töltötte, majd megígérte, hogy ismét - vagy hát továbbra is - naggyá teszi Amerikát. (Business Insider)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.