15 tonna kokaint találtak egy teherhajó hét konténerében Philadelphiában

Összesen 15 tonna, egymilliárd dollár értékű kokaint foglaltak le a hatóságok Philadelphiában egy svájci zászló alatt hajózó teherhajón. A drog 7 ipari konténerben volt nem kifejezetten elrejtve, ugyanis másnak a tárolókban nem nagyon volt hely a 15 ezer kiló drog mellett.

A hatóságok a hajó másodtisztjét, és a legénység két tagját letartóztatták. A hajó Dél-Amerikából indult, és már a kifutás után rakodták meg a kábítószerrel kisebb hajókról. A teherhajó  kikötött Kolumbiában, Peruban, Panamában és a Bahama-szigeteken, mielőtt az Egyesült Államok keleti partvidékére érkezett.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.