15 tonna kokaint találtak egy teherhajó hét konténerében Philadelphiában

bűnügy
2019 június 20., 13:48
comments 92

Összesen 15 tonna, egymilliárd dollár értékű kokaint foglaltak le a hatóságok Philadelphiában egy svájci zászló alatt hajózó teherhajón. A drog 7 ipari konténerben volt nem kifejezetten elrejtve, ugyanis másnak a tárolókban nem nagyon volt hely a 15 ezer kiló drog mellett.

A hatóságok a hajó másodtisztjét, és a legénység két tagját letartóztatták. A hajó Dél-Amerikából indult, és már a kifutás után rakodták meg a kábítószerrel kisebb hajókról. A teherhajó kikötött Kolumbiában, Peruban, Panamában és a Bahama-szigeteken, mielőtt az Egyesült Államok keleti partvidékére érkezett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.