A bankszámlák azonosítására kiírt határidő meghosszabbítását kéri a Bankszövetség

Miután Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki délelőtti Kormányinfón közölte, hogy a bankok kérhetik a banki azonosítás határidejének meghosszabbítását, a Magyar Bankszövetség hivatalosan is kérvényezte azt. Kovács Levente főtitkár az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a június 26-iki határidő szeptember 30-ra módosítását kérték. Ehhez nemcsak a kormány jóváhagyása, hanem a pénzmosásról és terrorizmusfinanszírozásról szóló törvény módosítása is szükséges az Országgyűlésben, mivel az rendelkezik a kötelező azonosításról. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.