Bocsánat, 6.5 milliárd forinttal több lett. Maradhat?

A Pénzügyminisztérium budai Várnegyedben történő elhelyezésével kapcsolatos beruházások, felújítások kiadásainak többletforrás igénye 2020. évben 6,5 milliárd forint.

Ez a mondta szerepel a 2020-es költségvetés Pénzügyminisztériumról szóló fejezetében az Mfor szerint, tehát ennyivel drágul az idején év elején tervezetthez képest a költözés. Azt nem részletezi a javaslat, hogy mi indokolja ezt az árnyalatnyi drágulást. Ugyanebben a javaslatban arra is található utalás, hogy a Belügyminisztérium viszont egyelőre nem fog költözni, pedig eredetileg arra 7 milliárd forintot szánt volna a kormány.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.