Bocsánat, 6.5 milliárd forinttal több lett. Maradhat?

A Pénzügyminisztérium budai Várnegyedben történő elhelyezésével kapcsolatos beruházások, felújítások kiadásainak többletforrás igénye 2020. évben 6,5 milliárd forint.

Ez a mondta szerepel a 2020-es költségvetés Pénzügyminisztériumról szóló fejezetében az Mfor szerint, tehát ennyivel drágul az idején év elején tervezetthez képest a költözés. Azt nem részletezi a javaslat, hogy mi indokolja ezt az árnyalatnyi drágulást. Ugyanebben a javaslatban arra is található utalás, hogy a Belügyminisztérium viszont egyelőre nem fog költözni, pedig eredetileg arra 7 milliárd forintot szánt volna a kormány.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.