Bocsánat, 6.5 milliárd forinttal több lett. Maradhat?

A Pénzügyminisztérium budai Várnegyedben történő elhelyezésével kapcsolatos beruházások, felújítások kiadásainak többletforrás igénye 2020. évben 6,5 milliárd forint.

Ez a mondta szerepel a 2020-es költségvetés Pénzügyminisztériumról szóló fejezetében az Mfor szerint, tehát ennyivel drágul az idején év elején tervezetthez képest a költözés. Azt nem részletezi a javaslat, hogy mi indokolja ezt az árnyalatnyi drágulást. Ugyanebben a javaslatban arra is található utalás, hogy a Belügyminisztérium viszont egyelőre nem fog költözni, pedig eredetileg arra 7 milliárd forintot szánt volna a kormány.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.