Bocsánat, 6.5 milliárd forinttal több lett. Maradhat?

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Pénzügyminisztérium budai Várnegyedben történő elhelyezésével kapcsolatos beruházások, felújítások kiadásainak többletforrás igénye 2020. évben 6,5 milliárd forint.

Ez a mondta szerepel a 2020-es költségvetés Pénzügyminisztériumról szóló fejezetében az Mfor szerint, tehát ennyivel drágul az idején év elején tervezetthez képest a költözés. Azt nem részletezi a javaslat, hogy mi indokolja ezt az árnyalatnyi drágulást. Ugyanebben a javaslatban arra is található utalás, hogy a Belügyminisztérium viszont egyelőre nem fog költözni, pedig eredetileg arra 7 milliárd forintot szánt volna a kormány.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.