Boris Johnson és Jeremy Hunt maradt versenyben a miniszterelnöki székért

A keddi és szerdai fordulók után négyen maradtak versenyben csütörtök délelőttre a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetéséért folytatott küzdelemben: Boris Johnson, Jeremy Hunt, Michael Gove és Sajid Javid belügyminiszter. Előbb Sajid Javid, majd Michael Gove esett ki, így a volt és a jelenlegi külügyminiszter közül kerül ki Nagy-Britannia új miniszterelnöke. A 160 ezer fős párttagságnak levélben kell szavaznia, a tervek szerint a győztes a 

a július 22-én kezdődő héten veszi át a pártvezetői tisztséget, és ezután tájékoztathatja kormányalakítási szándékáról II. Erzsébet királynőt.

(BBC)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.