Jegy nélkül utazott, lerúgta a kalauzt

Szerda kora délután értesítették a rendőrséget, hogy a Budapestről Győr felé közlekedő személyvonaton megverték a kalauzt. A Kisalföld.hu beszámolója szerint a jegyvizsgáló a jegy nélkül utazó férfit leszállította a szerelvényről Nagyszentjános vasútállomáson, de visszaszállt

és rúgott, majd ütött.

A kiérkező járőrök a 36 éves S. G. román állampolgárt elfogták, és előállították. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.