Jegy nélkül utazott, lerúgta a kalauzt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szerda kora délután értesítették a rendőrséget, hogy a Budapestről Győr felé közlekedő személyvonaton megverték a kalauzt. A Kisalföld.hu beszámolója szerint a jegyvizsgáló a jegy nélkül utazó férfit leszállította a szerelvényről Nagyszentjános vasútállomáson, de visszaszállt

és rúgott, majd ütött.

A kiérkező járőrök a 36 éves S. G. román állampolgárt elfogták, és előállították. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.