Orbán stratégiai fontosságúvá minősítette a becsődölt szigetszentmiklósi fociklubot

sport
2019 június 20., 16:22
comments 378

Egy évvel azután, hogy felkapta a sajtó, váratlan fordulat történt a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Körének életében:

maga a miniszterelnök nyúl a felszámolás alatt álló klub alá úgy, hogy stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette.

A szigetszentmiklósi csapat annyira akarta a 3,5 milliárdos stadiont, hogy csődbe ment. A 2,12 milliárd forintnyi TAO-támogatás mellé még 2016-ban kértek és kaptak 361 millió forintos segélyt az EMMI-től. A hiány maradt, mire váratlanul bejelentették:

mivel a stadionépítésre kell a pénz, megszüntetik a felnőtt csapat támogatását.

És ezen is tudtak még csavarni: tavaly év elején jelentették be, hogy még az amatőr megyebajnokságtól is visszalépnek a téli szünetben, az idény felénél.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.