Rogán szerint régen azért bántották a feleségét, mert a gyerekeket nevelte, most pedig azért, mert sikeres vállalkozó

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A HVG-nek nyilatkozott a sanyarú sorsú propagandaminiszter Rogán Antal, akit a lap arról kérdezett, miért támogatja az állam a felesége rendezvényeit.

„míg a feleségem a gyerekeinket nevelte, az volt a problémájuk, hogy a gyerekeket neveli, és nem csinál semmit, most meg, hogy vállalkozik, és sikeres e téren, ez a probléma. Döntsék el. Ha van sapka az a baj, ha nincs sapka, az.”

Az nem teljesen világos, hogy ebben a gondolatban pontosan kinek és milyen problémája volt Rogán Cecília gyereknevelésével.

A HVG azt írja, hogy az állami MVM 150 milió forinttal támogatta a Fitbalance-t és a Nemzeti Futóversenyt, ezek pedig Rogán feleségének cégéhez köthető rendezvények a lap szerint. A Fitbalance Facebook oldalán a Szerencsjáték Zrt-nek is megköszöni a támogatást,

de a cég a HVG-vel azt közölte, hogy ők 2015-től nem nyújtanak támogatást, adományt, és nem kötnek szponzorálási szerződést. Rogán szerint egyébként abban nincs semmi szokatlan, hogy az állam ingyenes sportrendezvényeket támogat, feleségének viszont állami szerződése nincs.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.