Tarlós István szerint Gyurcsány Ferenc karizmatikus vezető

A Magyar Hírlapnak adott interjút a főpolgármester, aki a beszélgetés során elsősorban az ellenzéket értékelte. Mint Tarlós fogalmazott:

  • „Kálmán Olgáról egyszerűen semmi nem jut eszembe.”
  • „Ami a momentumos jelöltet illeti, fogalmam sincs, kicsoda, és nem találkoztam olyan emberrel sem, aki ismerné.”
  • „Karácsony Gergelyt ismerem a legjobban. Első ciklusos kerületi polgármester, elvileg képviselő a Fővárosi Közgyűlésben is, ám gyakorlatilag sem a testületi, sem a bizottsági munkában nem vett részt. (...) Annyit tudni még Karácsony Gergelyről, hogy számos párt és koalíció kezdeményezője és szétrobbantója volt. Számos pozícióra bejelentkezett, és nem egy nagy igazmondó.”
  • „Mit tud felmutatni ezzel szemben az ellenzék, mármint a handabandázáson és a tévészékházban is bemutatott cirkuszi jeleneteken kívül? Milyen személyiségei vannak? Karizmatikus politikusuk például Gyurcsány Ferencen kívül nemigen van.”

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.