Tarlós István szerint Gyurcsány Ferenc karizmatikus vezető

POLITIKA
2019 június 20., 08:52
comments 202

A Magyar Hírlapnak adott interjút a főpolgármester, aki a beszélgetés során elsősorban az ellenzéket értékelte. Mint Tarlós fogalmazott:

  • „Kálmán Olgáról egyszerűen semmi nem jut eszembe.”
  • „Ami a momentumos jelöltet illeti, fogalmam sincs, kicsoda, és nem találkoztam olyan emberrel sem, aki ismerné.”
  • „Karácsony Gergelyt ismerem a legjobban. Első ciklusos kerületi polgármester, elvileg képviselő a Fővárosi Közgyűlésben is, ám gyakorlatilag sem a testületi, sem a bizottsági munkában nem vett részt. (...) Annyit tudni még Karácsony Gergelyről, hogy számos párt és koalíció kezdeményezője és szétrobbantója volt. Számos pozícióra bejelentkezett, és nem egy nagy igazmondó.”
  • „Mit tud felmutatni ezzel szemben az ellenzék, mármint a handabandázáson és a tévészékházban is bemutatott cirkuszi jeleneteken kívül? Milyen személyiségei vannak? Karizmatikus politikusuk például Gyurcsány Ferencen kívül nemigen van.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.