Tarlós István szerint Gyurcsány Ferenc karizmatikus vezető

A Magyar Hírlapnak adott interjút a főpolgármester, aki a beszélgetés során elsősorban az ellenzéket értékelte. Mint Tarlós fogalmazott:

  • „Kálmán Olgáról egyszerűen semmi nem jut eszembe.”
  • „Ami a momentumos jelöltet illeti, fogalmam sincs, kicsoda, és nem találkoztam olyan emberrel sem, aki ismerné.”
  • „Karácsony Gergelyt ismerem a legjobban. Első ciklusos kerületi polgármester, elvileg képviselő a Fővárosi Közgyűlésben is, ám gyakorlatilag sem a testületi, sem a bizottsági munkában nem vett részt. (...) Annyit tudni még Karácsony Gergelyről, hogy számos párt és koalíció kezdeményezője és szétrobbantója volt. Számos pozícióra bejelentkezett, és nem egy nagy igazmondó.”
  • „Mit tud felmutatni ezzel szemben az ellenzék, mármint a handabandázáson és a tévészékházban is bemutatott cirkuszi jeleneteken kívül? Milyen személyiségei vannak? Karizmatikus politikusuk például Gyurcsány Ferencen kívül nemigen van.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.