Búcsúzom, de itt hagyok egy térképet, ami kicsit én is vagyok

búcsúposzt
2019 június 21., 10:35
comments 138

Több mint másfél éve dolgozom itt, de még egyetlen ügyelet után sem írtam búcsúposztot. Ennél tökéletesebb alkalom nem lesz, mivel júliustól már nem dolgozom a 444-nél. 

Arra gondoltam, hogy beágyazom ide a térképet, amelyen évek óta vezetem, hogy újságíróként mely településken dolgoztam, tudósítottam, riportoztam. Íme:

Közel 200 falu, város, kerület, sok helyen többször is voltam, van, ahol napokat töltöttem, van, ahol csak egyszer pár órát, Budától Csenyétéig, Lentitől Kispaládig (sőt külföldön is van pár, de maradjunk országhatáron belül).

Még akkor kezdtem vezetni, amikor 2014 előtt az Origo Hírek rovatában dolgoztam, a települések nagy része akkor került fel rá, amikor az Abcúg újságírójaként jártam-keltem az országban, de az utóbbi másfél évben is bővült rendesen. 9 év termése, mégis, az összes magyar településnek mindössze a 6 százaléka. 

Érdekes? Szerintem az. Nekem az.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.