Búcsúzom, de itt hagyok egy térképet, ami kicsit én is vagyok

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Több mint másfél éve dolgozom itt, de még egyetlen ügyelet után sem írtam búcsúposztot. Ennél tökéletesebb alkalom nem lesz, mivel júliustól már nem dolgozom a 444-nél. 

Arra gondoltam, hogy beágyazom ide a térképet, amelyen évek óta vezetem, hogy újságíróként mely településken dolgoztam, tudósítottam, riportoztam. Íme:

Közel 200 falu, város, kerület, sok helyen többször is voltam, van, ahol napokat töltöttem, van, ahol csak egyszer pár órát, Budától Csenyétéig, Lentitől Kispaládig (sőt külföldön is van pár, de maradjunk országhatáron belül).

Még akkor kezdtem vezetni, amikor 2014 előtt az Origo Hírek rovatában dolgoztam, a települések nagy része akkor került fel rá, amikor az Abcúg újságírójaként jártam-keltem az országban, de az utóbbi másfél évben is bővült rendesen. 9 év termése, mégis, az összes magyar településnek mindössze a 6 százaléka. 

Érdekes? Szerintem az. Nekem az.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.