Búcsúzom, de itt hagyok egy térképet, ami kicsit én is vagyok

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Több mint másfél éve dolgozom itt, de még egyetlen ügyelet után sem írtam búcsúposztot. Ennél tökéletesebb alkalom nem lesz, mivel júliustól már nem dolgozom a 444-nél. 

Arra gondoltam, hogy beágyazom ide a térképet, amelyen évek óta vezetem, hogy újságíróként mely településken dolgoztam, tudósítottam, riportoztam. Íme:

Közel 200 falu, város, kerület, sok helyen többször is voltam, van, ahol napokat töltöttem, van, ahol csak egyszer pár órát, Budától Csenyétéig, Lentitől Kispaládig (sőt külföldön is van pár, de maradjunk országhatáron belül).

Még akkor kezdtem vezetni, amikor 2014 előtt az Origo Hírek rovatában dolgoztam, a települések nagy része akkor került fel rá, amikor az Abcúg újságírójaként jártam-keltem az országban, de az utóbbi másfél évben is bővült rendesen. 9 év termése, mégis, az összes magyar településnek mindössze a 6 százaléka. 

Érdekes? Szerintem az. Nekem az.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.