Budaházy György megint egy Pride-eseményt zavart meg társaival

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ismét egy Pride-eseményt zavart meg Budaházy György a Hatvannégy Vármegye Mozgalom tagjaival együtt, adta hírül a Mérce helyszíni beszámolók alapján.

„Pénteken este a TámPONT Mikro Közösségi Térben került volna sor a Pán Rapid Randi elnevezésű rendezvényre, amikor 19 óra magasságában megjelentek szélsőjobboldali rendbontók” – írja a lap.

A Mérce szerint Budaházy társaságának egyik tagja bekéredzkedett a rendezvényre, mint érdeklődő, és a szervezők, bár nem volt regisztrálva, jóhiszeműen beengedték. Ezután megjelentek kamerákkal társaik is, a bejáratot lezárták, és akadályozták a rendezvényt. A szervezők kihívták a rendőrséget.

Mint arra  a Mérce rámutat, nem először történik ilyen a Pride, azaz a Méltóság hónapja keretében: „az Aurórában provokáltak szélsőjobboldali aktivisták egy ugyancsak a Pride-hónap alkalmából szervezett rendezvényen, akkor a Mi Hazánk Ifjai”. (Mérce)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.