Budaházy György megint egy Pride-eseményt zavart meg társaival

Ismét egy Pride-eseményt zavart meg Budaházy György a Hatvannégy Vármegye Mozgalom tagjaival együtt, adta hírül a Mérce helyszíni beszámolók alapján.

„Pénteken este a TámPONT Mikro Közösségi Térben került volna sor a Pán Rapid Randi elnevezésű rendezvényre, amikor 19 óra magasságában megjelentek szélsőjobboldali rendbontók” – írja a lap.

A Mérce szerint Budaházy társaságának egyik tagja bekéredzkedett a rendezvényre, mint érdeklődő, és a szervezők, bár nem volt regisztrálva, jóhiszeműen beengedték. Ezután megjelentek kamerákkal társaik is, a bejáratot lezárták, és akadályozták a rendezvényt. A szervezők kihívták a rendőrséget.

Mint arra  a Mérce rámutat, nem először történik ilyen a Pride, azaz a Méltóság hónapja keretében: „az Aurórában provokáltak szélsőjobboldali aktivisták egy ugyancsak a Pride-hónap alkalmából szervezett rendezvényen, akkor a Mi Hazánk Ifjai”. (Mérce)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.