Budaházy György megint egy Pride-eseményt zavart meg társaival

Tbg
POLITIKA
2019 június 21., 19:45

Ismét egy Pride-eseményt zavart meg Budaházy György a Hatvannégy Vármegye Mozgalom tagjaival együtt, adta hírül a Mérce helyszíni beszámolók alapján.

„Pénteken este a TámPONT Mikro Közösségi Térben került volna sor a Pán Rapid Randi elnevezésű rendezvényre, amikor 19 óra magasságában megjelentek szélsőjobboldali rendbontók” – írja a lap.

A Mérce szerint Budaházy társaságának egyik tagja bekéredzkedett a rendezvényre, mint érdeklődő, és a szervezők, bár nem volt regisztrálva, jóhiszeműen beengedték. Ezután megjelentek kamerákkal társaik is, a bejáratot lezárták, és akadályozták a rendezvényt. A szervezők kihívták a rendőrséget.

Mint arra a Mérce rámutat, nem először történik ilyen a Pride, azaz a Méltóság hónapja keretében: „az Aurórában provokáltak szélsőjobboldali aktivisták egy ugyancsak a Pride-hónap alkalmából szervezett rendezvényen, akkor a Mi Hazánk Ifjai”. (Mérce)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.