Eladják a Gellért Szállót

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Néhány napja a Danubius Hotels Group megállapodást kötött az Indotek Csoporttal a Gellért Szálló eladásáról. Az erről kiadott közlemény szerint a magyar–amerikai tulajdonban működő  Indotek teljes rekonstrukciót tervez végrehajtani a műemléki védelem alatt álló épületben. A cégcsoport a felújítás után egy nemzetközi hotelláncot akar megbízni, hogy működtessék tovább a szállodát. Ugyanakkor hotelépület eladása a szálloda közvetlen szomszédságában működő Szent Gellért Gyógyfürdőre nem terjed ki, mivel az a Budapest fürdőit kezelő önkormányzati vállalat tulajdonába tartozik.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.