Karácsony Gergely: Tiborcz egy fideszes pojáca, aki a budapestiek arcába tolta a vagyonát

Péntek délután a Facebookon reagált az Indexnek telefonon reagáló Tiborcz Istvánra Karácsony Gergely, Zugló polgármestere, az ellenzék egyik főpolgármesterjelölt-jelöltje.

„Tiborcz István zokon vette, hogy rálépünk a saját lábára. Ehhez neki joga van. A budapestieknek pedig joguk van nem csak zokon venni, de véget is vetni annak, hogy közpénzből, saját teljesítmény nélkül gazdagodó fideszes pojácák az arcukba tolják a vagyonukat” - közölte a Karácsony-stáb.

Hogy mire gondolhatott Karácsony Gergely? Kampány idején nagyon nehéz belelátni egy politikus fejébe, mindenesetre legutóbb ez látszott Tiborcz Istvánból a budapestiek számára:

Tiborcz István egy Mercedesben a Várkert bazár előtt, az após felújított irodája alatt június 4-én.Fotó: Ács Dániel/444

Egy olvasónk pedig ma délután negyed ötkor a Kelenhegyi úton látta a járgányt:

Tiborcz István autója a Kelenhegyi úton parkol.Fotó: Olvasó/444

Tiborcz István pénteken replikázott az Indexnek Karácsony Tiborcz-adós javaslatára, és perrel fenyegetett.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.