Karácsony Gergely: Tiborcz egy fideszes pojáca, aki a budapestiek arcába tolta a vagyonát

Tbg
POLITIKA
2019 június 21., 17:17
comments 378

Péntek délután a Facebookon reagált az Indexnek telefonon reagáló Tiborcz Istvánra Karácsony Gergely, Zugló polgármestere, az ellenzék egyik főpolgármesterjelölt-jelöltje.

„Tiborcz István zokon vette, hogy rálépünk a saját lábára. Ehhez neki joga van. A budapestieknek pedig joguk van nem csak zokon venni, de véget is vetni annak, hogy közpénzből, saját teljesítmény nélkül gazdagodó fideszes pojácák az arcukba tolják a vagyonukat” - közölte a Karácsony-stáb.

Hogy mire gondolhatott Karácsony Gergely? Kampány idején nagyon nehéz belelátni egy politikus fejébe, mindenesetre legutóbb ez látszott Tiborcz Istvánból a budapestiek számára:

Tiborcz István egy német rendszámú Mercedesben AMG G63 volánja mögött a Várkert bazárnál
photo_camera Tiborcz István egy Mercedesben a Várkert bazár előtt, az após felújított irodája alatt június 4-én. Fotó: Ács Dániel/444

Egy olvasónk pedig ma délután negyed ötkor a Kelenhegyi úton látta a járgányt:

A nagycsaládos Tiborcz István autója a Kelenhegyi úton parkol.
photo_camera Tiborcz István autója a Kelenhegyi úton parkol. Fotó: Olvasó/444

Tiborcz István pénteken replikázott az Indexnek Karácsony Tiborcz-adós javaslatára, és perrel fenyegetett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.