Karácsony Gergely: Tiborcz egy fideszes pojáca, aki a budapestiek arcába tolta a vagyonát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Péntek délután a Facebookon reagált az Indexnek telefonon reagáló Tiborcz Istvánra Karácsony Gergely, Zugló polgármestere, az ellenzék egyik főpolgármesterjelölt-jelöltje.

„Tiborcz István zokon vette, hogy rálépünk a saját lábára. Ehhez neki joga van. A budapestieknek pedig joguk van nem csak zokon venni, de véget is vetni annak, hogy közpénzből, saját teljesítmény nélkül gazdagodó fideszes pojácák az arcukba tolják a vagyonukat” - közölte a Karácsony-stáb.

Hogy mire gondolhatott Karácsony Gergely? Kampány idején nagyon nehéz belelátni egy politikus fejébe, mindenesetre legutóbb ez látszott Tiborcz Istvánból a budapestiek számára:

Tiborcz István egy Mercedesben a Várkert bazár előtt, az após felújított irodája alatt június 4-én.Fotó: Ács Dániel/444

Egy olvasónk pedig ma délután negyed ötkor a Kelenhegyi úton látta a járgányt:

Tiborcz István autója a Kelenhegyi úton parkol.Fotó: Olvasó/444

Tiborcz István pénteken replikázott az Indexnek Karácsony Tiborcz-adós javaslatára, és perrel fenyegetett.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.