Szerinted mi a jó hely a Balatonon?

Rendeld meg a
444 jó helyMagyarországon
kalauzt július 3-ig, és fedezd fel velünk az országot!

Tavaly kiadtuk a nagy sikerű 444 jó hely Budapesten kalauzt, idén pedig még nagyobb fába vágjuk a fejszénket: jön a 444 jó hely Magyarországon. Ha július 3-ig legalább 2000-en megrendelik, házhoz is szállítjuk a könyvet, amiből kiderül, hogy mik a legjobb helyek ebben az országban, a kulcsos házaktól a kastélyszállókig, a strandoktól a túraútvonalakig. 

A 444 jó hely Magyarországont 8 fejezetre osztottuk, 8 olyan régióval, amiket szerintünk praktikusan be lehet járni, Észak-Magyarországtól a Dél-Dunántúlig. 

Már jó ideje kutatjuk az ország legjobb helyeit, de egészen biztosak vagyunk abban, hogy olvasóink tudnak még nekünk újat mondani. Vegyük például a Balatont, amiről tízmillió magyarnak van határozott véleménye:

A balatoni fejezetbe nem csak a vízpart fog beférni, hanem Keszthelytől Akarattyáig sokminen, és persze, hogy még a Balaton-felvidék is. Na de szerinted mi az a jó hely a Balatonon, amit mindenképpen meg kellene vizsgálnunk személyesen is? A legjobb strand? Az étterem, ahol nem húznak le? A tökéletes szálláshely? A 

jo@444.hu 

címen várjuk a tippjeidet. A levélírók közt 8 darabot sorsolunk ki a 444 jó hely Magyarországon könyvből. És előre is nagyon köszönjük a jobbnál jobb tippeket!

Rendeld meg a
444 jó helyMagyarországon
kalauzt július 3-ig, és fedezd fel velünk az országot!

Koronavírus Hírek, háttér