Zelenszkij elnökként is a tévésorozata forgatókönyve szerint szerepel

2019 június 22., szombat 14:35
43

Vologyimir Zenelszkijt úgy választották tavasszal Ukrajna elnökének, hogy előtte egy tévésorozatban Ukrajna elnökét játszotta. 

Most, hogy tényleg hivatalba lépett, élőben folytatja a műsort, például ismét olyan videókat hoz nyilvánosságra, aminek a főcíme megegyezik a sorozatéval, és mindig az van kiírva az elejére, ami a műsor címe is volt: A nép szolgája. (Ez a neve az új pártjának is, ami az őszi választáson indul először.) 

A legutóbbi videójában bejelentette, hogy kiköltözteti az elnöki hivatalát a mostani óriási épületből, ami aranyozott belső díszítésével és hatalmas oszlopaival egy középkori erőd és egy sztálinbarokk palota ötvözetének látszik.

Ugyan a tévében a külvárosba költözött, de ennyire az igazi elnök nem szerény. Egy másik belvárosi épület lesz az új hivatala, ami a szovjet időkben Lenin életét bemutató múzeum volt, de most átépítik, és Zelenszkij tévés ígérete szerint nyitott lesz a nép előtt is.

A tévében az elnöki gépkocsikonvojt egy biciklire cserélte. Eddig itt sem merészkedik, de elődje nyolc járművéből csak kettőt tart meg magának. (rferl)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt