Gördeszkások közé hajtottak a rendőrök Kolumbiában

Bogotában pénteken egy gördeszkás felvonulást tartottak 7. sugárúton, amikor az egyik motoros rendőr, aki egyébként is a deszkások között hajtott, elütött egy srácot. 

Erre a többi deszkás ütni kezdte a rendőrt, akit a társa azzal mentett ki, hogy ő is a tömegbe hajtott, és elsodort még egy deszkást. Az esettel kapcsolatban a rendőrség közölte, hogy sajnálják a történteket, és vizsgálatot indítanak. 

Ugyanarról a felvonulásról megjelent egy másik videó is, amin egy bukósisakos rendőr lefejel egy nőt, aki ettől a földre esett.  

A bogotai rendőrség közleménye szerint az összetűzések során összesen 5 rendőr sérült meg, akiket tompa tárgyakkal ütöttek. Valamint három embert vettek őrizetbe. A rendőrfőnök közleménye szerint a két gázoló és a fejelő rendőröket várhatóan felfüggesztik. (Colombia Reports)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.