Gördeszkások közé hajtottak a rendőrök Kolumbiában

külföld
2019 június 23., 12:48
comments 204

Bogotában pénteken egy gördeszkás felvonulást tartottak 7. sugárúton, amikor az egyik motoros rendőr, aki egyébként is a deszkások között hajtott, elütött egy srácot. 

link Forrás

Erre a többi deszkás ütni kezdte a rendőrt, akit a társa azzal mentett ki, hogy ő is a tömegbe hajtott, és elsodort még egy deszkást. Az esettel kapcsolatban a rendőrség közölte, hogy sajnálják a történteket, és vizsgálatot indítanak. 

Ugyanarról a felvonulásról megjelent egy másik videó is, amin egy bukósisakos rendőr lefejel egy nőt, aki ettől a földre esett.  

link Forrás

A bogotai rendőrség közleménye szerint az összetűzések során összesen 5 rendőr sérült meg, akiket tompa tárgyakkal ütöttek. Valamint három embert vettek őrizetbe. A rendőrfőnök közleménye szerint a két gázoló és a fejelő rendőröket várhatóan felfüggesztik. (Colombia Reports)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.