Felrobbant a lőszerraktár, evakuálni kellett egy 44 ezer lakosú kazah várost

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Tűz ütött ki a kazah hadsereg egyik lőszerraktárában a 44 ezer lakosú Arisz közelében. A folyamatos robbanások miatt a kormány elrendelte a város teljes kiürítését, a lakókat buszokkal szállítanák biztonságba.

A tűz miatt ismétlődően nagy robbanások rázták meg a várost, ezek következtében már több mint harmincan sérültek meg. Tizen annyira súlyosan, hogy helyben nem is tudták ellátni, a közeli nagyváros, Simkent kórházába kellett szállítani őket.

A TASZSZ orosz állami hírügynökség felvételeket is közzétett a történtekről, ezen jól hallhatók a nag robbanások, illetve a mindenfelé repkedő lövedékek süvítése. A felvételeken látható, hogy az emberek fejvesztve menekülnek, ki kocsival, ki gyalog. (Via MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.