Így még soha nem kötöttek bele Trumpba: betiltotta az őt támogató posztokat a világ egyik legnagyobb kötőoldala

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A világ egyik legnépszerűbb kötéssel foglalkozó közösségi oldala, a Ravelry betiltotta a Donald Trumpot népszerűsítő posztokat, az oldal adminisztrátorai szerint ugyanis az ilyen posztok kétségtelenül a fehér felsőbbrendűséget támogatják.

Ezentúl nem lehet Trump-támogató fórumbejegyzéseket, posztokat és kötésmintákat közölni az oldalon, aminek nyolcmillió felhasználója van.

„Nem tudunk mindenki számára befogadó teret biztosítani, ha közben megengedjük a fehér felsőbbrendűség támogatását. Ez nem jelenti azt, hogy a konzervatív politikát tiltjuk be. A gyűlöletcsoportok és az intolerancia nem ugyanaz, mint más politikai álláspontot” - írják. (The Hill)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.