Így még soha nem kötöttek bele Trumpba: betiltotta az őt támogató posztokat a világ egyik legnagyobb kötőoldala

A világ egyik legnépszerűbb kötéssel foglalkozó közösségi oldala, a Ravelry betiltotta a Donald Trumpot népszerűsítő posztokat, az oldal adminisztrátorai szerint ugyanis az ilyen posztok kétségtelenül a fehér felsőbbrendűséget támogatják.

Ezentúl nem lehet Trump-támogató fórumbejegyzéseket, posztokat és kötésmintákat közölni az oldalon, aminek nyolcmillió felhasználója van.

„Nem tudunk mindenki számára befogadó teret biztosítani, ha közben megengedjük a fehér felsőbbrendűség támogatását. Ez nem jelenti azt, hogy a konzervatív politikát tiltjuk be. A gyűlöletcsoportok és az intolerancia nem ugyanaz, mint más politikai álláspontot” - írják. (The Hill)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.