Visszavonul Puskás Tivadar

POLITIKA
2019 június 24., 11:09
comments 121

Nem indul újra polgármesteri tisztségéért Puskás Tivadar szombathelyen, ahol ciklus közben az ellenzék átvette a hatalmat a városi közgyűlésben. Ezzel már biztos, hogy ősszel új polgármestere lesz a városnak, mert az ellenzék is olyan politikust jelölt, aki eddig nem töltötte be a tisztséget: Nemény Andrást, az MSZP politikusát, akit egységesen támogat az MSZP, a DK, a Momentum, az LMP, a Párbeszéd és a V mint Vas Egyesület.

Balázsy Péter "pártonkívüli", de volt már az Európai Parlament néppárti frakciójának kommunikációs munkatársa. 2012 óta dolgozik a vasi megyeházán, 2014-ben nevezték ki jegyzővé. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.