Visszavonul Puskás Tivadar

Nem indul újra polgármesteri tisztségéért Puskás Tivadar szombathelyen, ahol ciklus közben az ellenzék átvette a hatalmat a városi közgyűlésben. Ezzel már biztos, hogy ősszel új polgármestere lesz a városnak, mert az ellenzék is olyan politikust jelölt, aki eddig nem töltötte be a tisztséget: Nemény Andrást, az MSZP politikusát, akit egységesen támogat az MSZP, a DK, a Momentum, az LMP, a Párbeszéd és a V mint Vas Egyesület.

Balázsy Péter "pártonkívüli", de volt már az Európai Parlament néppárti frakciójának kommunikációs munkatársa. 2012 óta dolgozik a vasi megyeházán, 2014-ben nevezték ki jegyzővé. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.