Visszavonul Puskás Tivadar

Nem indul újra polgármesteri tisztségéért Puskás Tivadar szombathelyen, ahol ciklus közben az ellenzék átvette a hatalmat a városi közgyűlésben. Ezzel már biztos, hogy ősszel új polgármestere lesz a városnak, mert az ellenzék is olyan politikust jelölt, aki eddig nem töltötte be a tisztséget: Nemény Andrást, az MSZP politikusát, akit egységesen támogat az MSZP, a DK, a Momentum, az LMP, a Párbeszéd és a V mint Vas Egyesület.

Balázsy Péter "pártonkívüli", de volt már az Európai Parlament néppárti frakciójának kommunikációs munkatársa. 2012 óta dolgozik a vasi megyeházán, 2014-ben nevezték ki jegyzővé. (Via MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.