Felfüggesztett börtönt kapott a nagyatádi fegyvergyűjtő

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Két év, harom évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Nagyatádi Járásbíróság azt a 64 éves férfit, akinek az otthonában 2018 karácsonyán nagy mennyiségű lőfegyvert - félautmata és egylövetű pisztolyokat, sörétes puskákat, revolvereket, kétszáz lőszert és több kiló lőport - foglaltak le.

A férfi saját bevallása szerint éveken át kedvtelésből gyűjtött lőfegyvereket, lőfegyver-fődarabokat és lőszereket, bár erre nem volt engedélye. A fegyverek javát amúgy elzárva tartotta, de két legagyobb büszkeségét, egy működőképes puskát és egy revolvert a szobája falára akasztott.

A vádlott az előkészítő ülésen beismerő vallomást tett, így a bíróság kimondta bűnösségét és az ügyészségi indítvánnyal megegyező ítéletet hozott.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.