Már helyére is állították a Kétfarkúék buszmegállóját

POLITIKA
2019 június 25., 18:24

Írtunk mi is arról kedd reggel, hogy az éj leple alatt elvitték a Kétfarkúék szombathelyi buszmegállóját.

A párt a 2018-as választási kampányban a kapott állami támogatást különböző kisebb projektek megvalósítására fordította, ilyenek voltak a buszmegállók, amiket maguk építettek olyan helyeken, ahol évek, évtizedek óta a puszta ég alatt kellett várakozniuk az utazóknak. Az eredetileg Felcsúton épített megálló végül Szombathelyre került, ahol a város fideszes vezetése sietve közölte, hogy pont ők is buszmegállót akartak építeni oda, ahova évtizedek óta senkinek eszébe nem jutott, ezért mindenáron el akarták bontani a megállót.

link Forrás

A hétvégén pedig ismeretlenek le is rombolták az építményt. Mint a szombathelyi ugytudjuk.hu írja, kedd délután aztán megjelentek az MKKP aktivistái és pár helyi lakóval kiegészülve visszavitték és helyére rakták a várakozóhelyet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.