Őrizetbe vett a brit rendőrség egy 93 éves nőt, aki egész életében jó volt, és ez volt az utolsó kívánsága

2019 június 25., kedd 15:30
195

Egy bejegyzésben köszönte meg Pam Smith a manchesteri rendőrségnek, hogy letartóztatták a nagymamáját, Josie Birds-t. Posztja rengeteg pozitív reakciót váltott ki, ami viszonylag ritka a hasonló beszámolók esetében.

Itt viszont arról volt szó, hogy a 93 éves Birds-t saját kérésére tartóztatták le: az idős asszony egészségi állapota romlani kezdett az utóbbi időben, és úgymond utolsó kívánságként azt nevezte meg, hogy bárcsak letartóztatnák valamiért. 

A Guardian beszámolója szerint a rendőrség egy képviselője megüzente, örültek, hogy segíthettek, és az idős nő teljes ellátást kapott, azaz az őrizetbevétel teljes folyamatát végigcsinálták vele. 

Idén már nem ez volt az első hasonló eset Nagy-Britanniában: márciusban a 104 éves Anne Brokenbrow kívánta azt, hogy bárcsak őrizetbe vennék. A bristoli idősek otthonában élő nőért is kimentek a rendőrök, és bilincsben vitték el.  

Pam Smith most a lapnak elmondta, hogy a rendőrség egy idős asszonyt tett nagyon boldoggá: mint mesélte, nagymamája elég rosszul van, és szeretett volna egy hasonló élményt még addig, amíg megvan hozzá az ereje. Mivel egész életében jó volt, eddig nem fordulhatott volna elő hasonló.  

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt