A siófoki éjszakában már verekednek az ukrán-orosz konfliktus miatt

Gyorsított eljárásban intézte a Siófoki Járási Ügyészség annak a 23 éves ukrán fiatalnak az ügyét, 

aki a Petőfi sétányon próbálta rendezni Kelet-Ukrajna ügyét.

Az ügyészség beszámolója szerint haverjaival bulikázott az ukrán mikor egy orosz-ukrán kettős állampolgárságú férfi tüzet kért tőle. Beszélgetni kezdtek, szóba jött a "Kelet-Ukrajnában zajló fegyveres konfliktus is, melyről vitázni kezdtek."

Mivel nem tudtak megegyezni, az ukrán több alkalommal megütötte, illetőleg megrúgta a sértettet, aki könnyű sérülést szenvedett el.

Az eset után három nappal már ítélkezett is az ügyben a Siófoki Járásbíróság: az ukránt 5 hónap fogházbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 1 évi próbaidőre felfüggesztette.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.