18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Elevenen megfőzték gyerekeik háziállatait a kegyetlen szülők Albuquerque-ben

külföld
2019 június 26., 19:14

Viszolyogtató és kegyetlen történetről számolt be az NBC hálózatához tartozó KOB 4 televíziós csatorna az Új-Mexikóból, a Breaking Bad sorozat által világhírűvé tett Albuquerque városából.   

A rendőrség letartóztatott egy házaspárt, Martha és Timothy Crouchot gyermekeik zaklatásáért. 

A helyi gyámügy azután bukkant rá a családra, hogy egy ismerős, alighanem szomszéd jelezte, hogy noha rengeteg gyerek van a házban, nem járnak iskolába. 

A párnak összesen 15 gyereke van, többen közülük már felnőtt korúak, és már elhagyták a házat, jobban mondva elmenekültek a kínzások elől. 

Az egyik tindézser korú lány azt mondta a rendőröknek, hogy rendszeresen bántalmazták, és naponta csak egyszer kapott enni. A nyomozati iratokból kiderült továbbá, hogy a szülők azzal (is) kínozták a gyerekeket, hogy szemük láttára egy hatalmas rotyogó kondérba vetették és elevenen megfőzték háziállataikat. Egy másik gyerek azt vallotta, hogy rendszeresen szúrták és bántották őket, és volt köztük, akit szándékosan, éveken keresztül éheztettek. 

A pár egyik 31 éves gyermeke tagadta a fentieket, és ártatlannak mondta szüleit. Crouchék ellen azonban már más államokban is indultak nyomozások, és feltehetően akkor álltak tovább, amikor a hatóságok gyanakodni kezdtek. (KOB4

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.