Elevenen megfőzték gyerekeik háziállatait a kegyetlen szülők Albuquerque-ben

Viszolyogtató és kegyetlen történetről számolt be az NBC hálózatához tartozó KOB 4 televíziós csatorna az Új-Mexikóból, a Breaking Bad sorozat által világhírűvé tett Albuquerque városából.   

A rendőrség letartóztatott egy házaspárt, Martha és Timothy Crouchot gyermekeik zaklatásáért. 

A helyi gyámügy azután bukkant rá a családra, hogy egy ismerős, alighanem szomszéd jelezte, hogy noha rengeteg gyerek van a házban, nem járnak iskolába. 

A párnak összesen 15 gyereke van, többen közülük már felnőtt korúak, és már elhagyták a házat, jobban mondva elmenekültek a kínzások elől. 

Az egyik tindézser korú lány azt mondta a rendőröknek, hogy rendszeresen bántalmazták, és naponta csak egyszer kapott enni. A nyomozati iratokból kiderült továbbá, hogy a szülők azzal (is) kínozták a gyerekeket, hogy szemük láttára egy hatalmas rotyogó kondérba vetették és elevenen megfőzték háziállataikat. Egy másik gyerek azt vallotta, hogy rendszeresen szúrták és bántották őket, és volt köztük, akit szándékosan, éveken keresztül éheztettek. 

A pár egyik 31 éves gyermeke tagadta a fentieket, és ártatlannak mondta szüleit. Crouchék ellen azonban már más államokban is indultak nyomozások, és feltehetően akkor álltak tovább, amikor a hatóságok gyanakodni kezdtek. (KOB4