Meghalt egy érsebész, összeomlott a fővárosi ellátás

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kedd reggelre elhunyt a Péterfy Kórház érsebésze, már aznap ellátási gondok voltak a fővárosban, írja a MedicalOnline. Dr. Tóth Gyula március eleje óta egyedül vitte az intézményben a szakterületet úgy, hogy a hónap minden napján telefonos készenlétben volt. Az orvos elvesztése után a Péterfy vis major helyzetet jelentett a Nemzeti Népegészségügyi Központnak, a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikája vállalta a besegítést, de jelenleg

csak a Péterfy orvos nélkül maradt krónikus betegeit fogadják, a baleseti centrum érsérültjeit nem tudják ellátni. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.