Meghalt egy érsebész, összeomlott a fővárosi ellátás

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kedd reggelre elhunyt a Péterfy Kórház érsebésze, már aznap ellátási gondok voltak a fővárosban, írja a MedicalOnline. Dr. Tóth Gyula március eleje óta egyedül vitte az intézményben a szakterületet úgy, hogy a hónap minden napján telefonos készenlétben volt. Az orvos elvesztése után a Péterfy vis major helyzetet jelentett a Nemzeti Népegészségügyi Központnak, a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikája vállalta a besegítést, de jelenleg

csak a Péterfy orvos nélkül maradt krónikus betegeit fogadják, a baleseti centrum érsérültjeit nem tudják ellátni. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.