ÚJ látásjavító kezelés szemüvegeseknek!

hirdetés
2019 június 26., 06:16
ad

A Sasszem FEMTO SMART egy forradalmian új lézeres szemműtét személyre szabottan tökéletesíti a látást, a világ egyik legpontosabb szemészeti mérőműszere, a SCHWIND PERAMIS és a SCHWIND 5 dimenziós AMARIS lézer segítségével. Az eredmény: jobb látásélesség, akár rosszabb látási körülmények között is.

Szeretne megszabadulni a sok kényelmetlenséget okozó szemüvegtől, kontaktlencsétől?

A szemüveg és a kontaktlencse viselése sok macerával jár, érthető, ha szeretnénk jóval szabadabban, effajta kötöttségek nélkül élni.

Az ÚJ Sasszem FEMTO SMART kétlézeres kezelés nemcsak abban segít, hogy örökre eldobhassuk ezeket a látásjavító eszközöket, hanem tökéletesebbre formálja a szaruhártyát annál is, mint amit a természet alkotott. Ennek köszönhetően 100% feletti lesz a látásélességünk és jobb látásélességet élvezhetünk rosszabb látási körülmények között is, például szürkületben, este vagy csillogó fények között.

Ilyen tökéletes látás eléréséhez a lézeres szemműtétnek, a szem vizsgálatának és a kezelés megtervezésének is szuperpontosnak kell lennie.

Nézze meg a Sasszem FEMTO Smart kezelésről szóló videónkat:

link Forrás

A jó látásélmény az egyéni fénytörési hibák feltérképezésén múlik

Tudta, hogy szemének saját domborzata van? A szem formája és a szaruhártya felszínének mintázata épp olyan egyenetlen, akár a legváltozatosabb domborzat. És ahogyan nincs két egyforma pont a földfelszínen, úgy nincs két egyforma szem sem. Minél pontosabban feltérképezzük, annál eredményesebben kezeljük a szem fénytörési hibáit.

photo_camera A szaruhártya felszíne egyenetlen, akár egy domborzati térkép
Fotó: Csapó Adrienn

Az egyéni fénytörési hibákról szemünk törőközegeinek, főként a szaruhártyának eltérései tehetnek. A szem mélyebb rétegeiben is előfordulhatnak eltérések, melyek a látóhártya felé tartó fény útját megtörik. A dioptria értéke is más lehet a szem egyes részein. A -3-as dioptria jelentheti azt, hogy a szaruhártya középső részén a dioptria csak -2,8, a szélek felé haladva -3,2. A fénytörési hibák pontos mérése nagy kihívás, a hagyományos szemészeti mérőeszközök nem érzékelnek minden egyéni jellegzetességet.

Eljött az űrkorszak a fénytörési hibák mérésében és korrekciójában

A Schwid Peramis, a világ egyik legkorszerűbb hullámfront és topográfiás mérőeszköze úgy pásztázza a szemet, akár egy műhold a földfelszínt: precízen, érintés nélkül térképezi fel a szaruhártya egyenetlenségeit. Pontossága a hagyományos szemészeti mérőeszközök 3-6-szorosa, másodpercenként 33 képet készít, nagy felbontású hullámfrontos szenzora 45 000 ponton méri be a szem fénytörési hibáit.

photo_camera SCHWIND PERAMIS - a világ egyik legkorszerűbb hullámfront és topográfiás mérőeszköze.

A kétlézeres szemműtét első fázisában a vizsgálat során elkészített kezelési terv és több tízezer adat alapján a FEMTO lézer egy lebenyt alakít ki, majd a SCHWIND AMARIS 5 dimenziós lézer elvégzi a szaruhártya precíz korrekcióját.

photo_camera Schwind AMARIS 5 dimenziós lézer

Csak a legnagyobb hazai szemészeti lézerklinikán!

Az ÚJ Sasszem FEMTO SMART kezeléshez hasonlóan komplex, kétlézeres technológián alapuló látásjavító műtét Európában eddig csak Londonban volt érhető – és most már a Budapesten, a Sasszemklinikán is.

Szeretne jobb látásélményt mindig, minden körülmények között és 100% feletti látásélességet?

Válassza a Sasszemklinikát, ahol több mint 100 000 kezelés tapasztalatával várják Önt is!

Most érdemes ingyenes alkalmassági vizsgálatra jelentkeznie, hogy már sasszeműként kezdhesse a nyarat: sasszemklinika.hu!