Ha összeomlik a világrend, én biztos nem fogok elpusztulni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Viktor 1982-ben alapította kísérleti régészeti telepét a dunántúli Regöly közelében. Épített már paleo-szibériai jurtát, újkőkori paticsházat és palánkvárat, hogy minél többet megtudjon a modern kor előtti életről. Az épületek mellett használati tárgyakat, ruhákat, bútorokat is rekonstruál és ezeket használja is minden hétköznap. Újszkítiában gyakorlatilag minden kézzel készül és a telep bármikor képes önfenntartóvá válni.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér