Tarlós István talán, esetleg még arra is hajlandó lenne, hogy vitázzon Karácsony Gergellyel

politika
2019 június 27., 16:58
comments 300

Az RTL Klub híradója arról számolt be, hogy Tarlós István „hajlandó lenne” vitázni Karácsony Gergellyel. Döbbenetes hír, hiszen az elmúlt években a kormánypártok fontos jelöltjei közül soha senki nem állt ki vitatkozni egyik kampányban sem.

Ha azonban figyelmesen meghallgatjuk a főpolgármestert az RTL riportjában, akkor nem csak a lehengerlő humorát csodálhatjuk meg („Karácsony? Most volt húsvét!”), hanem az óvatoskodó fogalmazását is. Az ellenzéki előválasztás győztesével folytatott vitára vonatkozó kérdésre ugyanis nem egészen azt mondja, hogy hajlandó lenne vitázni. Hanem azt, hogy nem zárja ki:

„Face to face, esetleg egymással szembe, egymást kérdezve előre nem [meg]beszélt témákról, akkor kiderül a felkészültség. Ilyet nem zárok ki.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.