Csótányok és patkányok közt pihenhetnek a BKV villamosvezetői

Botrányos körülmények uralkodnak a kettes villamos közvágó-hídi végállomásán, ahol a vezetők a pihenőidejüket kénytelenek tölteni, mutatta be az RTL Klub Híradójának pénteki adása. Az épület felújítása elmaradt az utóbbi években, mostanra csótányok és patkányok lepték el. A villamosvezetők évek óta kérik a felújítást, hiába. 

Legutóbb csótánycsapdát küldött válaszul a BKV,

mondta az Egységes Közlekedési Szakszervezet munkatársa. 

Hozzátette: egyik kollégájuk másfél éve jár a problémával a BKV nyakára, aminek eredményeképpen a pihenő elbontása már tervben. Az RTL Klub megkeresésére a vállalat közölte, hogy a tervek szerint még idén felújítják a pihenőt. Közölték: soronkívüli megtekintést is tartottak az épületben, megállapították többek közt, hogy 

a mobilklíma jól működik.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.