Csótányok és patkányok közt pihenhetnek a BKV villamosvezetői

Budapest
2019 június 28., 16:01

Botrányos körülmények uralkodnak a kettes villamos közvágó-hídi végállomásán, ahol a vezetők a pihenőidejüket kénytelenek tölteni, mutatta be az RTL Klub Híradójának pénteki adása. Az épület felújítása elmaradt az utóbbi években, mostanra csótányok és patkányok lepték el. A villamosvezetők évek óta kérik a felújítást, hiába. 

Legutóbb csótánycsapdát küldött válaszul a BKV,

mondta az Egységes Közlekedési Szakszervezet munkatársa. 

Hozzátette: egyik kollégájuk másfél éve jár a problémával a BKV nyakára, aminek eredményeképpen a pihenő elbontása már tervben. Az RTL Klub megkeresésére a vállalat közölte, hogy a tervek szerint még idén felújítják a pihenőt. Közölték: soronkívüli megtekintést is tartottak az épületben, megállapították többek közt, hogy 

a mobilklíma jól működik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.