Facebook-hirdetésben keres önkormányzati képviselőjelöltet a bajai Mi Hazánk

politika
2019 június 28., 06:48
comments 164
link Forrás

„Keresünk Bajáról és környékéről hazafias érzelmű, a Mi Hazánk Mozgalom elveit magáénak érző embereket tagnak, szimpatizánsnak, önkormányzati képviselő jelöltnek!” - áll a Mi Hazánk Mozgalom bajai szervezetének Facebook-posztjában.

Ez elég szokatlan képviselőjelölt-választási módszernek tűnik, így megkérdeztük a párt sajtóosztályát, miért ezt a módszert választják, és hogy más helyi szervezetek is adnak-e fel hasonló hirdetéseket. A Mi Hazánk közölte:

„Pártunk bajai szervezete előzetes egyeztetés nélkül jelentette meg ilyen formában a hirdetést, amelyben önkormányzati képviselő-jelölteket is keresnek. Ahhoz azonban, hogy valaki a Mi Hazánk önkormányzati képviselőjévé válhasson több szintű jóváhagyás is szükséges, ebben nem önmagában egy helyi szervezet dönt természetesen.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.