Többször is mélyen egymás szemébe néztünk

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Június 27, 17-es villamos Újbuda Központ. Reggel 8:35 körül. 

Épp munkába indultam és felszálltam a 17-és villamosra. Ekkor a Móricz Zsigmond Körtéri megállónál összetalálkozott Veled villámcsapásszerűen a tekintetem, többször is mélyen egymás szemébe néztünk. Emlékezetem szerint magas vagy, sötétbarna hajú, fehér inget viseltél és fekete edzőtáska volt Nálad. Az én viseletem egy fehér nadrág, zöld felső és szőke felfogott haj, fülhallgató volt a fülemben. A tekintetünk összetalálkozását követően sajnálatos módon Te pont leszálltál a következő megállónál: Újbuda Központban. Gondolkodtam, hogy leszállok én is, de nem tettem. Amit megbántam! Ezért írok itt. Ha magadra ismertél, keress meg. 

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.