Többször is mélyen egymás szemébe néztünk

Június 27, 17-es villamos Újbuda Központ. Reggel 8:35 körül. 

Épp munkába indultam és felszálltam a 17-és villamosra. Ekkor a Móricz Zsigmond Körtéri megállónál összetalálkozott Veled villámcsapásszerűen a tekintetem, többször is mélyen egymás szemébe néztünk. Emlékezetem szerint magas vagy, sötétbarna hajú, fehér inget viseltél és fekete edzőtáska volt Nálad. Az én viseletem egy fehér nadrág, zöld felső és szőke felfogott haj, fülhallgató volt a fülemben. A tekintetünk összetalálkozását követően sajnálatos módon Te pont leszálltál a következő megállónál: Újbuda Központban. Gondolkodtam, hogy leszállok én is, de nem tettem. Amit megbántam! Ezért írok itt. Ha magadra ismertél, keress meg. 

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.