Többször is mélyen egymás szemébe néztünk

életmód
2019 június 28., 14:19
comments 107

Június 27, 17-es villamos Újbuda Központ. Reggel 8:35 körül.

Épp munkába indultam és felszálltam a 17-és villamosra. Ekkor a Móricz Zsigmond Körtéri megállónál összetalálkozott Veled villámcsapásszerűen a tekintetem, többször is mélyen egymás szemébe néztünk. Emlékezetem szerint magas vagy, sötétbarna hajú, fehér inget viseltél és fekete edzőtáska volt Nálad. Az én viseletem egy fehér nadrág, zöld felső és szőke felfogott haj, fülhallgató volt a fülemben. A tekintetünk összetalálkozását követően sajnálatos módon Te pont leszálltál a következő megállónál: Újbuda Központban. Gondolkodtam, hogy leszállok én is, de nem tettem. Amit megbántam! Ezért írok itt. Ha magadra ismertél, keress meg.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.