A Láttalak Csütörtök bemutatja: Hallottalak Csütörtök

Kedves Ismeretlen!

Nem láttalak igazán (csak két lábat fel- feltűnni a fák közt), inkább hallottalak. De az letaglózó volt. Vácon, június 29-én szombaton délelőtt tíz és negyed tizenegy között gyönyörü hegedű, vagy brácsa muzsika (nem tudom melyik volt, nem vagyok zeneileg edukált) hangzott a Duna- parti Göncöl Ház melletti csalitosból. Hűs szellő, árnyas fák és csodálatos zene. Csak álltam megkövülve, és majdnem bebőgtem a meghatottságtól. Boldoggá tetted a napomat. Köszönöm az élményt.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.