A Láttalak Csütörtök bemutatja: Hallottalak Csütörtök

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kedves Ismeretlen!

Nem láttalak igazán (csak két lábat fel- feltűnni a fák közt), inkább hallottalak. De az letaglózó volt. Vácon, június 29-én szombaton délelőtt tíz és negyed tizenegy között gyönyörü hegedű, vagy brácsa muzsika (nem tudom melyik volt, nem vagyok zeneileg edukált) hangzott a Duna- parti Göncöl Ház melletti csalitosból. Hűs szellő, árnyas fák és csodálatos zene. Csak álltam megkövülve, és majdnem bebőgtem a meghatottságtól. Boldoggá tetted a napomat. Köszönöm az élményt.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.